OVK-besiktning Gävleborg

RING OSS - 026-222 92 77

Om oss

Anlita oss för OVK-besiktning i Gävleborg

Skorstensfejarna Sandviken Hofors Ockelbo AB tillhör koncernen Sovent Group. Vi har en bred kompetens och flera års erfarenhet av alla de tjänster vi utför, till exempel OVK-besiktning i Gävleborg. Vi utför OVK-besiktning i Sandviken, Hofors, Ockelbo och Gävle. 

Vår gedigna kunskap om luftflöden och ventilation garanterar att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för OVK-besiktning i Gävleborg!

Anlita oss för OVK-besiktning i Gävleborg!    Vi utför OVK-besiktning i Gävleborg

OVK-kontrollanter med anor

Som vårt namn antyder har vi en lång tradition som sotare och vi utför fortfarande sotningar och brandskyddskontroller. Ett av våra uppdrag är att sköta sotning och brandskyddskontroll för alla byggnader i Sandvikens och Hofors kommuner. Men vi erbjuder mycket mer än sotartjänster, vi är också experter på ventilation och luftflöden, så förutom att vi ser till att eldstäder och skorstenar fungerar som de ska kan vi också optimera din inomhusmiljö. Behöver du OVK-besiktning i Gävleborg är du välkommen att anlita oss! 

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri rådgivning, antingen via telefon eller genom att boka ett hembesök!

Eftersom vi är stolta över vår historia inom sotaryrket bär vi fortfarande traditionella svarta sotarkläder och ett bälte med riksvapnet i guld, rött och blått på spännet. Vi är i dag den enda yrkesgrupp förutom polisen som får bära riksvapnet. Det bestämde drottning Kristina efter den stora branden på slottet Tre Kronor i Stockholm, 1697.

Skorstensfejarna Sandviken Hofors Ockelbo AB


Stationsgatan 8
811 33 Sandviken

026-222 92 77

[javascript protected email address]

556879-2690


OVK-besiktning

Optimal inomhusmiljö


logo-image

Om Oss

Vi har certifierade OVK-kontrollanter för OVK-besiktning i Gävleborg, och kan också ge förslag på hur du kan minska din energiåtgång och förbättra inomhusmiljön i din fastighet.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Skorstensfejarna Sandviken Hofors Ockelbo AB

Org nr: 556879-2690
Stationsgatan 8
811 33 Sandviken
Tel: 026-222 92 77

Hitta hit